Bendrovė

„Bestor Grupp AS“ yra Estijoje įsikūrusi statybinių medžiagų didmeninės prekybos bendrovė.

Mes turime didesnę nei 27 metų patirtį statybų srityje, o mūsų produktų asortimento medžiagos gaunamos iš geriausių tarptautinių prekės ženklų. Mes esame suinteresuoti patikimumu ir nuostaba išvaizda, o mūsų produktų asortimentas yra pagrįstas šiomis vertybėmis. „Bestor Grupp AS“ siūlo platų tvirtos stogo dangos ir fantastiškų fasado sprendimų pasirinkimą. Mes visada stengiamės, kad verslo ir privatūs klientai gautų geriausią įmanomą produktą pagal savo poreikius.

Šiuo metu mūsų produktų asortimentas atstovaujamas 120 skirtingų parduotuvių visoje Estijoje bei keliose Estijos ir Suomijos internetinėse parduotuvėse. Mes taip pat turime savo atstovų salonus Taline ir Tartu. Estijoje atstovaujame kelis tarptautinius prekės ženklus, pavyzdžiui, „Eternit“, „Cedral“, „Scalamid“, „Trespa“, „Resopal“, „Betopan“, „Everest“, „Forescolor“, „Forest Floor“, „Creaton“, „Queentile“, „Foamglas“, „Fatrafol“ ir daug kitų.

Mūsų grupei taip pat priklauso dvi statybų bendrovės „K-Kate Katused OÜ“, „Bestorkate Tartu OÜ“ ir lakštinio metalo apdirbimo bendrovė „Plekimeister 5+ OÜ“.

Bestor Grupp Tallinn

Mūsų salonas dirba nuo pirmadienio iki penktadienio

Valdeku 168, Tallinn 11217
Telefonas: +372 518 0889
E-mail: bestor@bestor.ee

Bestor Grupp Tartu

Mūsų salonas dirba nuo pirmadienio iki penktadienio

Tööstuse tee 3, Tartu 61715
Telefonas: +372 518 0889
E-mail: bestor@bestor.ee

Platintojų tinklas