Plieninė stogo danga Queentile Classic

Akmens granulėmis dengtos plieninės stogo dangos Queentile® Classic profilis yra klasikinio Šiaurės Europos architektūrinio stiliaus idėjas įkūnijęs dizainas su 50 mm aukščio profiliu. Jam būdinga labiau išraiškinga stogo išvaizda, lyginant su analogiškomis dangomis (24 mm lenkimo gylis).

 

QUEENTILE kompozitinė stogo danga yra kompleksinė daugiasluoksnė medžiaga. Jos pagrindą sudaro Korėjos plienas su apsaugine aliuminio ir cinko danga abiejose pusėse. Ši danga suteikia daug didesnę apsaugą nuo korozijos nei standartinė cinko danga. Aliuminio ir cinko sluoksnio storis yra 150 g/m2. Plieno paviršius yra padengtas specialiai sukurta akrilo pagrindo medžiaga, kuri sulaiko natūralaus akmens (bazalto) granules. Akmens granulių sluoksnis yra apdorotas specialiu skaidriu akrilo laku, kuris papildomai apsaugo paviršių nuo nudegimo, ultravioletinių spindulių poveikio, IR spindulių, drėgmės įsiskverbimo bei samanų atsiradimo.

Privalumai

  • 50 metų gamintojo garantija galutiniam naudotojui!
  • Tyli danga, jokio lietaus ar krušos triukšmo.
  • Lengva (kvadratinio metro svoris neviršija 6,5 kg) – gali būti naudojama kaip bet kurios pasenusios stogo dangos pakaitalas.
  • Atspari ekstremaliai temperatūrai nuo šalčio iki neįprasto karščio.
  • Visiškai neblunka (akmens granulių danga dažoma labai aukštoje temperatūroje, kuri užtikrina spalvos stabilumą).
  • A degumo klasė.
  • Minimali pertekliaus dalis.
  • Atlaiko iki 250 km/val. stiprumo vėją ir pačias sudėtingiausias oro sąlygas.

Specifikacijos

Plotis 1140 mm
Aukštis 410 mm
Svoris 2,57 kg
Medžiaga Korėjos plienas su apsaugine aliuminio ir cinko danga
Apdaila Bazalto akmuo
Atsparumas ugniai A klasė
1 m² reikiamas čerpių kiekis 2,68

Ask us offer







    Krašto profilis (Akmens granulėmis dengtas plienas)Krašto profilis (Plienas)PaklotasStogo tako sistemaSniego barjerasStogo kopėčiosApskrita lietaus vandens sistemaKvadrato formos lietaus vandens sistemaStoglangisApsauga nuo žaiboSaulės elementai

    Įtraukti montavimo kainąĮtraukti montavimo kainą

    KONTAKTAI